Het het Afvalschuurpapier van de koolstofvezel rolt van het het HUISDIERENwater van Ontvezelmachine Grote Plastic Containers de Flessen Verscheurende Machine

1 REEKS
MOQ
$19,860.00(>=1 Sets)
Prijs
Het het Afvalschuurpapier van de koolstofvezel rolt van het het HUISDIERENwater van Ontvezelmachine Grote Plastic Containers de Flessen Verscheurende Machine
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Voorwaarde: Nieuw
Plastic Type: HUISDIER
Machinetype: Plastic versnipperaar
Max.Production Capaciteit (kg/u): 8000
Productiecapaciteit (kg/u): 6000 - 10000 kg/u
Gebruik: metaalontvezelmachine
schacht ontwerp: Dubbel
Voltage: 380V
Afmeting (l*w*h): 3200*2000*1900mm
Macht (kW): 90
Gewicht (t): 9.5T
Garantie: 2 jaar
Toepasselijke Industrie: Productieinstallatie, Adverterend Bedrijf
Zeer belangrijke Verkopende Punten: Automatisch
Toonzaalplaats: Egypte, Turkije, Brazilië, Indonesië, India, Mexico
Marketing Type: Nieuw Product 2020
Het Rapport van de machinestest: Verstrekt
Video uitgaand-inspectie: Verstrekt
Garantie van kerncomponenten: 2 jaar
Kerncomponenten: Lager, Motor, PLC
Verleende naverkoop de dienst: Videotechnische ondersteuning, Vrije vervangstukken die, en, Gebiedsonderhoud en het reparatiedienst
Na de Garantiedienst: Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning, Vervangstukken
Lokale Service   Plaats: Egypte, Turkije, Brazilië, Indonesië, India, Mexico
Certificering: CE
Basis informatie
Certificering: CE
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Productomschrijving
Productomschrijving
De Schrootontvezelmachine
De schrootontvezelmachines worden hoofdzakelijk gebruikt om afvalmetaal te verpletteren, zijn bulkdichtheid verhogen voor gemakkelijk vervoer en recycling. De metaalontvezelmachine wordt wijd gebruikt in het verscheuren van verfvaten, diesel vaten, dunne ijzerbladen, autoshells, metaalbriketten, het schroot van de metaalplaat, en andere materialen van het afvalmetaal.
Model
Yx-600
Yx-800
Yx-1000
Yx-1200
Yx-1400
Yx-1600
Poeder
4-15*2KW
4-22*2KW
4-37*2KW
4-45*2KW
4-55*2KW
4-75*2KW
Capaciteit
2-3T/H
3-5T/H
5-8T/H
6-10T/H
8-12T/H
12-18T/H
Gewicht
2.5T
3.6T
5.7T
9.5T
18T
24T
Afmeting
2.6*2*1.9M
2.8*2*1.9M
3*2*1.9M
3.2*2*1.9M
4.3*2*2.4M
5*3*2.4M
Machine het Verscheuren
Hallo is mijn vriend, wat uw grondstof?
De van het twee-as dikte ontvezelmachineblad en het klauwenaantal kunnen voor verschillende materialen worden aangepast.
Wanneer het verpletteren van holle materialen, kan het met een persapparaat worden uitgerust om productie te verhogen.
♣ Een verscheidenheid van containers: plastic drankblikken, plastic vaten, trommels, kratten, verpakkende vaten, pp-fles, PE huisdierenfles.
♣ Afvaltoestellen: TV, wasmachine, ijskastshell, printer, toetsenbord, verspillermagnetron, verspillercomputer, afvalmuis, Kringsraad.
♣ Pijp: grote pijp, pijpmontage, PE pijp, pvc-buis.
♣ Hout: houten pallets, plastic pallets, vorkheftruckpallets, Gebruikt meubilair.
♣ Rubber: De banden van de techniekauto, vrachtwagenbanden, kleine autobanden. ♣ Schroot: autoshell, aluminium, schrootaluminium, motorshell, Loodplaat, afvalstaal, verspillerijzer.
♣ Huisvuil: voedselafval, dierlijk karkas, medisch afval, tuinhuisvuil, Fruitafval, Plantaardig afval, glas.
Detailsbeelden
Het werk Principe
Het materiaal gaat de verscheurende doos door het het voeden systeem in. De kamer draagt een verscheurend blad. Het materiaal wordt verscheurd in reepjes door een, en combinatie die van tearing, drukken scheren.

De dubbele het bladdikte van de schachtontvezelmachine is verdeeld in 15mm, 20mm, 40mm, 50mm, 75mm, 100mm. De bladdikte kan volgens de eindproductgrootte worden geselecteerd.
Het elektrodeel keurt de elektrocomponent van Siemens programmeringscontrole, met functies zoals automatische opsporing van overbelastingsbescherming goed.
Het blad van de metaalontvezelmachine wordt gemaakt van legeringsstaal met hoge weerstand, dat de kenmerken van sterke slijtageweerstand en met hoge weerstand heeft. De differentiële snelheid tussen de schachten heeft de, en functies die van tearing, drukken bijten. Het ontwerp heeft de voordelen van eenvormige lossing, grote output, en met geringe geluidssterkte.
Planetarisch Reductiemiddel
Het interne toestel van het planetarische reductiemiddel keurt en 20CrMnTi goed die en heeft de kenmerken van klein volume, lichtgewicht, hoge lagercapaciteit, lange levensduur, stabiele verrichting, outputtorsie met geringe geluidssterkte, grote, grote snelheidsverhouding, hoog rendement, en veiligheidsprestaties carbureren doven. ►It heeft de kenmerken van macht het verdelen en multi-tand het inschakelen.
Meer Beelden
Verwant Product
De schrootpijpen, de pijpmontage, het schrootstaal, het ijzerblad en andere metaalbladen, aluminiumlegering, motoromhulsel, afval gieten aluminiumdelen, diverse verfemmers, blikken en andere metaalblikken en metaalvaten, gebruikte autoomhulsels, gebruikte fietsen, motorfietsen, elektrische voertuigenplank, afvalijskast, wasmachine, TV, airconditioner en andere metaalshells voor afvaltoestellen.
Onze Fabriek
Onze producten worden uitgevoerd naar de Verenigde Staten, Rusland, Egypte, India, Japan, Zuid-Maleisië, Indonesië, Doubai, Yemen, Bosnië-Herzegovina, Brazilië, Italië en andere landen en gebieden, en een groot aantal klantenbezoek elke maand.
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Yuki
Resterend aantal tekens(20/3000)