De Machines MS800 van de schrootontvezelmachine voor Staalspaanders Recycling

1.0 reeksen
MOQ
De Machines MS800 van de schrootontvezelmachine voor Staalspaanders Recycling
Kenmerken Galerij Productomschrijving Verzoek om een Citaat
Kenmerken
Specificaties
Voorwaarde: Nieuw
Video uitgaand-inspectie: Verstrekt
Het Rapport van de machinestest: Verstrekt
Marketing Type: Heet Product 2020
Garantie van kerncomponenten: Meer dan 5 jaar
Kerncomponenten: PLC, Lager, Versnellingsbak, Motor, drukvat, Toestel
Garantie: 1 jaar
Verwerkt materiaal/Metaal: Roestvrij staal, LEGERING, koolstofstaal, Aluminium
Macht (kW): 90
Gewicht (kg): 15500
Zeer belangrijke Verkopende Punten: Automatisch
Toepasselijke Industrie: Bouwmateriaalwinkels, MachinesReparatiewerkplaatsen, Productieinstallatie, Bouw works   ,
Toonzaalplaats: Chili, Zuid-Afrika, Australië, Egypte, Canada, Turkije, Verenigde Staten, Italië, Filippijnen, Brazi
Verleende naverkoop de Dienst: Ingenieurs beschikbaar voor service aan machines in het buitenland, gratis reserveonderdelen, veldin
Motor: Het merk van Siemens
Inputs: Schroot/Staal
Toepassing: Lichtere Metaal Materiële Ontvezelmachine
Bladenmateriaal: 9CrSi/D2/SKD-11
Controlewijze: Automatisch PLC
Inputgrootte: Minder dan 1200mm
Vervangstukken: Het verzoek van de klant
Scherpe Kamer: 1200*920mm
Betalingscondities: T/T of L/C
Na de Garantiedienst: Videotechnische ondersteuning, Onlineondersteuning, Vervangstukken, Gebiedsonderhoud en de reparatie
Lokale Plaats ServiceÂ: Australië, Chili, Zuid-Afrika, Egypte, Canada, Turkije, Verenigde Staten, Italië, Filippijnen, India
Basis informatie
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden
Verpakking Details: 1.A laag plastic omslagen om metaal recyclingsmachine tegen stof, vochtigheid en corrosion.2 te besc
Levering vermogen: 50 reeks/Reeksen per Jaar
Productomschrijving
Productomschrijving

 

Korte inleiding van Metaalontvezelmachine MS1200

De ontvezelmachine MS1200 wordt van het Shredwellmetaal speciaal ontworpen voor het verscheuren van lichter schrootmateriaal zoals staalspaanders, blikken, zacht metaalkader… Het heeft uitstekende het verscheuren prestaties om het afval te verminderen om outputgrootte te zuiveren, kan het ook een rendabele metaalontvezelmachine aan kleinschalig recyclingsproject voldoen. Onze exclusieve technologie verzekert de essentiële onderdelen zoals bladen, schacht, heeft de lagers veel langer tijd dienen.


SHREDWELL de ontvezelmachine van het de reeksmetaal van lidstaten is een verscheidenheid van dubbele schacht met lage snelheid, ontvezelmachine van de hoog-torsie voor volumevermindering en terugwinning van ijzerhoudende en non-ferroschrootmaterialen. Onze diverse metaalontvezelmachines en recyclingsinstallaties kunnen de meeste schroten verwerken die de eisen van de cliënt overeenstemmen.

 

Typische Toepassing voor lidstaten Series Metal Shredders

Elektronisch Schroot - WEEE Richtlijn Materialen
Staalschroot - Divers metaalschroot, metaaltrommel, verfemmer, benzinetrommel, fiets, de tegel van het kleurenstaal, staalplaat enz.
Aluminium - Afgietsels, Profielen, enz. van UBC.
ELV (Beëindigen van het Levensvoertuigen) - Voertuigorganismen
SLF (Ontvezelmachine Lichte Fractie), ASR (Autoontvezelmachineresidu)

Wij bieden zowel middelgrote als hoge capaciteitsinstallaties aan die van laag onderhoud & operationele kosten profiteren, en lagere kapitaalinvestering wanneer vergeleken met traditioneel systeem.
 
Optimum die verscheuren: Het gespecialiseerde ontvezelmachinesysteem vermindert de troepauto in kleine spaanders.
Gemakkelijk te werken: PLC van Siemens.
Dienen het met lange levensuur: Betrouwbaar materiaal van elk deel die duurzame productie verzekeren.
Lage machtsconsumptie: De gepatenteerde technologie maakt lage macht nodig om deze machine, dalende investeringsbedrag en verrichtingskosten in werking te stellen.
Maximumproductie: Hoge precisie sorterend systeem, die hogere outputcapaciteit en betere kwaliteit verstrekken.

Technische Beschrijvingen van lidstaten Series Metal Shredder
 
 
 
 
 
Metaalontvezelmachine
MS2400
MS1800
MS1300
MS1200
MS800
Motor
Siemens
Siemens
Siemens
Siemens
Siemens
Macht
110kw*2
75Kw*2
45Kw*2
45kw*2
22Kw*2
Voltage
vanaf verzoek
vanaf verzoek
vanaf verzoek
vanaf verzoek
vanaf verzoek
Scherpe Kamer
L*W (mm)
2400*1800
1804*1410
1304*920
1204*920
788*643
Bladdiameter
800mm
750mm
450mm
450mm
355mm
Materiaalgrootte
L*W*H (mm)
7300*2438*1046
5870*2450*3890
5120*2010*3100
5010*1710*3100
3680*1640*2464
Materiaalgewicht
56000Kg
25000Kg
17500Kg
15500Kg
6300Kg
Vultrechter het Openen
L*W*H (mm)
3711*2438*1046
2790*2450*1100
2050*1650*1000
1850*1650*900
1640*1640*800
Eindproduct
50200mm
50150mm
50150mm
50150mm
50150mm
Verpakking & Levering

 

1.A laag plastic omslagen om metaal recyclingsmachine tegen stof, vochtigheid en corrosie te beschermen.
 

2.Wooden-het geval wordt gebruikt als buitenpakket. Of volgens de klantenvereisten.
 

3.Excellent logistisch team om de ontvezelmachinemachines te waarborgen die veilig aan klantenpakhuis, geen extra prijs op de uitvoer of de invoer op douane moeten worden verscheept.

Onze Dienst

 

1. Pre-sale steun
*Shredwell is samengesteld uit ervaren specialisten, is onze verkoop ook ingenieurs, zullen wij een geschikte oplossing op tijd overeenstemmend de eisen van de cliënt aanbieden en de 24 urendienst is probided.
* Inspectie ter plaatse
 

2. De naverkoopdienst
de opvolgende van het *Productionproces, op-verwerkend de beelden van producten en het technische rapport worden geleverd regelmatig om de aangegane productieplanning ervoor te zorgen.
*Shredwell zijn de deskundige technici beschikbaar om bij & onsiteinstallatie te helpen die, die op verzoek opdragen opleiden. Dit zal klanten toelaten om de prestaties van hun nieuwe installatie te optimaliseren. De klanten zullen op alle aspecten met betrekking tot verrichting en onderhoud door een Shredwell-technicus worden geïnformeerd. De dimensionale tekeningen samen met servicevereisten zullen voorafgaand aan levering van het materiaal worden verstrekt, die tijd voor onze klant maken om de plaats voor te bereiden en in time productie te beginnen.
 

3. Technische ondersteuning
*Shredwell verstrekt genoeg hardwaremiddel vooral voor productielijnen op grote schaal, kunnen de cliënten installatie, het opdragen en goedkeuring vóór levering uitvoeren.

Ons bedrijf

 

Is Recyclerend de Technologieco. van Wuxishredwell, Ltd een geïntegreerde onderneming die geëngageerd is aan zich het ontwikkelen, het ontwerpen, productie, het verkopen en het installeren verscheurend recyclingsmachines. Ons materiaal is gebaseerd op zelf-bezeten intellectuele eigendom en Europese en Amerikaanse technologie bezeten.
 
Shredwell is nu in de verscheurende en recyclerende industrie voor meer dan 10years geweest. Ons techniekteam heeft rond 15 jaar ervarings in het ontwerpen van en de productie van de systemen van de band verscheurende machine. Ons aantal arbeidskrachten heeft meer dan 5 jaar ervarings in de productie van verscheurende machines. Ons bedrijf heeft geavanceerde technologieën, experirenced aantal arbeidskrachten en uitstekende innovatieve die beheersystemen wordt ontworpen om brandkast, energy-saving, stabiele en betrouwbare verscheurende machinesystemen te vervaardigen.
 
Shredwell wordt gevestigd in Wuxi, China, die een gebied van meer dan dertig duizend vierkante meters behandelen, en heeft een gemoderniseerd technologiecentrum en allerlei verwerking en het testen materiaal met meer dan 100 ervaren personeelsleden waaronder meer dan 30 professionele ingenieurs. Onze hoofdnadruk moet ons klanten rendabel metaal recyclingssysteem, band recyclingssysteem, houten recyclingssysteem verstrekken.
 
Ons ervaren team van de naverkoopdienst kan de meest geschikte installatie verzekeren die, die en in de workshop van de klant testen opleiden. Onze opdracht moet onze klanten de beste recyclingsoplossingen van hoogte voorzien - de kwaliteitsdienst en technologie.

FAQ

 

1)  Bent u een fabriek of een handelsbedrijf?
Wij zijn de professionele fabriek van de recyclingsontvezelmachine met het gemoderniseerde beheer en het systeem voor kwaliteitscontrole, ervaren productieteam, gevorderde productie en verwerkingsinstallatie. De uitvoeraandeel rond 50%.
 

2) Hoe kan ik op uw bedrijf vertrouwen?
a. gemoderniseerd beheer en systeem voor kwaliteitscontrole, ervaren productieteam, gevorderde productie en verwerkingsinstallatie.
b. de beroemde merkcomponent als onze standaardconfiguratie, zoals de Motor van Siemens, Tongli of NAAIT reductiemiddel, PLC van Siemens en de component van Schneider. Alle delen die door CNC verwerken die aan garantie de precisie machinaal bewerken.
c. beoordeeld door derde partij-nationaal testcentrum. nationale octrooien voor al materiaal, ook Ce, ISO.
d. heet om op om het even welk ogenblik te inspecteren welkom. Wij zijn dichtbij aan de luchthaven van Shanghai.
e. Ongeveer de machine, wij veel beter op: Slijtageplaten, verbindingen, structuurontwerp, drukhoofd.
 

3) Hoe ongeveer test het lopen & de installatie?
Vóór de orde, heet u welkom om aan het testen van alle machines in onze fabriek te komen, de hele tijd hebben wij klaar machines.
Alvorens uw machines uit te verschepen, zullen wij u uitnodigen komen uw machines testen, wanneer u wordt tevredengesteld; wij beginnen in te pakken en levering.
Wij zullen ons enginnerteam (minstens één mechanische ingenieur en één elektroingenieur) naar uw land sturen om u te helpen om de machine, en commissie te installeren evenals opleidend uw arbeiders.
 

4) Om het even welke garantie?
Onder het juiste gebruik, jaar 1-3 voor gehele machine.
 

5)  Is uw prijs concurrerend?
Slechts goede kwaliteitsmachine die wij hebben geleverd. Zeker die zullen wij u het best fabrieksprijs geven bij superieure product en de dienst wordt gebaseerd.

Adviseer Producten
 
Geadviseerde Producten
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Yuki
Resterend aantal tekens(20/3000)